Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de control acces angajati Came

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Sunt 3 ani de când Sistemul de control acces angajați Came montat la Sonaca Aerospace Transilvania a fost pus în funcțiune. Came România nu s-a confruntat cu nicio problem tehnică în toată această perioadă, sistemul funcționând în continuare la parametri optimi.

Sistemul de control acces recomandat de inginerii Came România și montat la compania Sonaca Aerospace Transilvania este format din două bariere Gard 8 și un turnichet Guardian.

Modelul de bariere Gard 8 este soluția ideală pentru pasajele de trecere din zonele rezidențiale și industrial. Este o barieră cu un stil modern și un aspect esthetic plăcut.  Se diferențiază prin lampa rotunlită de semnalizare, cu LED, care garantează siguranța și are o durată îndelungată de viață, precum li prin fotocelule, care se integrează în corp.

Manșonul de protecție are rol de apărare împotriva pericolului de tăiere în timpul mișcării brațului, la deschidere și închidere.

Din punct de vedere tehnic, conform experților Came, alimentarea la 24 V DC este alegerea cea mai indicată pentru utilizarea intensive.
Bariera Gard 8 are posibilitatea de deschidere simultană și în succesiune, cu placa RSE (pentru barierele G2080E și G2080IE).

În ceea ce privește turnichetul Guardian, acesta este un sistem vertical pentru controlul accesului, în situații caracterizate prin flux ridicat de pietoni.

Turnichetul Guardian este soluția perfectă pentru locurile în care trebuie asigurat accesul în siguranță prin intrări de mari dimensiuni, chiar și nesupravegheate, caracterizate printr-un flux ridicat de persoane.

Acest model de turnichet este proiectat astfel încât sî permită montarea și în exterior și poate fi folosit în aeroporturi, zone portuare, firme mari, stații de metrou, gări și stadioane.

Datorită structurii sale robuste și designului plăcut, pe de o parte, împiedică posibile acte criminale, iar pe de altă parte, oferă utilizatorului protecție deplină.

Durata de viață și fiabilitatea turnichetului Guardian sunt garantate și în cazul montării în exterior, datorită structurii din oțel zincat și vopselei epoxidice speciale, multțumită căreia rezistă și în zonele supuse acțiunii agenților corozivi.

Came este lider mondial în piața automatizărilor de porți și uși. Vă invităm să descoperiti portofoliul complet Came, accesând site-ul.

Doua bariere Gard 8, pentru control acces auto si un turnichet Guardian, pentru control acces angajati. functioneaza in al treilea an fara problema.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura