Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutii de automatizare pentru caile de acces CAME

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Furnizorul nostru Came participă la Security Expo,
28-29 Noiembrie, Londra

Sfârșitul de an vine cu noutăți de la furnizorul nostru, CAME, care va participa la Security Expo, în perioada 28-29 Noiembrie 2018, care se desfășoară la Olympia Centre, în Londra.

Suntem onorați să vă anunțăm că, în perioada 28-29 Noiembrie, furnizorul nostru CAME va participa la Security Expo, care se desfășoară la Olympia Centre, în Londra.

Vă invităm să vizitați Standul Came, din cadrul Expoziției, pentru a descoperi cele mai inovative soluții de management pentru intrări rezidențiale și industriale, parcări și control acces, precum și pentru zonele urbane, gândite să susțină dezvoltarea mobilității urbane cu scopul obținerii de către orașe a calificativului de „smart city”.

Totodată, vizitând Standul Came, veți afla noutățile celui mai mare producător la nivel internațional și veți lua contact direct cu tehnologia avansată care stă la baza soluțiilor de automatizare de porți produse de către Came, lider mondial, prezent în aproape 200 de țări și cu aproximativ 500 de filiale și parteneri de distribuție globali.

Prin parteneriatul cu Came, avem garanția că vă oferim întotdeauna soluții de automatizare pentru căile de acces complexe și fiabile, care ne fac viața mai ușoară, indiferent că este vorba de sisteme pentru acasă, la birou, în centrele comerciale, publice sau pentru clădiri speciale, care necesită soluții unice, customizate.

Pentru mai multe informații despre Expoziție, vă invităm să accesați site-ul nostru: https://www.cameromania.com/came-participa-la-security-expo-olympia-centre-in-londra/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura