Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Receptor radio extern CAME pentru comanda automatizari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Receptor radio extern CAME pentru comandă automatizări

Atunci când instalați o automatizare, gândiți-vă la confortul beneficiarului dvs. de a deschide porțile, ușile de garaj sau bariera automată direct din mașină, doar apăsând pe telecomandă, atunci când afară ninge sau plouă.

Receptorul extern RBE4024 din portofoliul CAME dispune de 4 canale, pentru controlul operatorilor și al accesoriilor. Acesta include funcția de codare a semnalului. De reținut faptul că acesta este compatibil cu toată gama de radiocomenzi CAME, ceea ce optimizează costurile de achiziție ale unui montator.

Automatizările CAME sunt recunoscute la nivel global pentru fiabilitatea lor, astfel că, pentru a avea o experiență de lucru deosebit de avantajoasă, vă oferim garanție 24 de luni pentru receptorul extern RBE4024.

De asemenea, acest produs are o calitate superioară, dispunând de carcasă din ABS de uz extern, cu nivel de protecție IP54.

Este foarte important pentru un montator, atunci când face conexiunile electrice, că receptorul radio extern CAME necesită alimentare cu  12 v CC sau 24 V CC/CA.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul: https://www.cameromania.com/receptor-radio-extern-came-pentru-comanda-automatizari/

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura