Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bariere auto Came Gard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CAME GARD
Out Of stock
Descriere
Forme inovatoare si siguranta fara compromisuri: acestea sunt recomandarile care definesc noua bariera Ditec - Qik.

Profile delicate, margini rotunjite, inalt standard de performanta si flexibilitate totala in instalare: cu un design modern si cu standard tehnic avansat, Qik este solutia ideala pentru accesul securizat in zone cu trafic de la mediu la intens care necesita controlul accesului la zonele de parcaresi asigurand astfel intrarea doar a persoanelor autorizate (hoteluri, banci, centre comerciale, complexuri rezidentiale, sedii de companii.)

Siguranta si incredere: bariera Qik a fost creata sa reziste, cu un design elegant si in acelasi timp practic si sigur.

Baza in culoare metalizata rezista chiar si in conditii meteo extreme si confera barierei un aspect deosebit, usor de intretinut.

Culorile disponibile sunt gri cu rosu sau varianta de otel inoxidabil.

Gama variata de lungimi si de accesorii furnizate de Ditec asigura un proces de instalare rapid si complet.
Un sistem de acces gandit in jurul nucleului “siguranta”.
Barierele Qik solutioneaza rapid si usor toate problemele de acces si monitorizare prin conectarea la sistemele de control.

Exista mai multe optiuni pentru a permite angajatilor si clientilor sa utilizeze bariera: telecomanda, sistemul traditional de acces, sistemul de control acces cu cartele sau tag-uri, sau cel cu insertie moneda, care permite doar o operare unica a barierei.

Este o solutie excelenta pentru hoteluri, centre sportive, comerciale si restaurante, care sunt obiective pentru utilizatori care au nevoie de acces temporar, rapid si facil.
In plus, sistemul cu bucla magnetica este prin definitie practic si usor de utilizat.

Detectorul, atunci cand este instalat pe pavaj, permite ca bariera de iesire sa se declanseze automat atunci cand un vehicol intra in raza detectorului, asigurand astfel un flux constant si evitand formarea de aglomeratii si cozi.

Bariera este dotata cu o gama completa de accesorii originale Ditec (telecomenzi, autocolante de semnalizare, etc).

KADRA va sustine alegerea prin consultanta tehnica si comerciala non-stop si asigura livrarea produselor pe intreg teritoriul national de la cele trei birouri din Cluj, Bucuresti si Timisoara. Detalii pe site-ul nostru www.kadra.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura