Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi industriale rapide (cu rulare)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kronos, Smart, Sector, Flash
Out Of stock
Descriere
Kronos este usa rulanta de mare viteza cu sectiuni modulare intersanjabile, care ofera un sistem de panouri inovative auto-reparabile.

Usile Smart sunt capabile sa faca fata unui trafic intens si au o structura integrata foarte compacta si sigura, cu un estetic rafinat, care contine si protejeaza automatizarea, dispozitivele de comanda si siguranta si sistemul de echilibrare.

Usile flexibile rulante rapide SECTOR ofera un design integral, in care actuatorul si controllerul, dispozitivele de siguranta si sistemele de balans sunt integrate intr-un singur dispozitiv.

FLASH C - este solutia cea mai avansata si inovatoare din punct de vedere tehnologic.

Aceste usi incorporeaza panouri complet transparente, flexibile, din PVC, care constituie bariere perfecte impotriva frigului, a temperaturilor ridicate, a prafului, a umiditatii si zgomotului.

Echipele de experti KADRA va stau la dispozitie cu consultanta tehnica si comerciala si cu livrari de produse din stoc pentru intreg teritoriul tarii de la cele trei birouri din Cluj, Bucuresti si Timisoara. Detalii pe site-ul nostru www.kadra.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura