Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi industriale sectionale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lisbon, Gold Alu, Bay
Out Of stock
Descriere
Lisbon este usa perfecta pentru spatiul in care munciti - e ideala pentru etanseizarea spatiilor de tranzit, se adapteaza oricaror cerinte impuse de instalare si optimizeaza la maxim spatiul din interior.
Lisbon are doua configuratii: cea de dimensiuni medii si cea de dimensiuni mari, cu panouri izolate din otel.

Gold Alu este modelul din gama DITEC de usa sectionala vitrata, pentru care s-au imbinat panouri din aluminiu coextrudat cu ferestre din metacrilat sau sticla.
Aceasta combinatie confera produsului un aspect deosebit, special, potrivit atat spatiilor comerciale cat si celor industriale, Gold Alu integrandu-se perfect atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al estetismului.

Bay este o varianta a modelului Lisbon cu modificari speciale destinata docurilor de incarcare marfa din centrele logistice.
Bay este echipata cu un dispozitiv de culisare operat mecanic creat special pentru a fi instalat in serie, asa cum se cere in centrele logistice.

Gasiti toate aceste produse impreuna cu gamele complete de accesorii in depozitele noastre din Cluj, Bucuresti si Timisoara, care asigura si livrari la nivel national. KADRA  va sta la dispozitie si cu consultanta tehnica si comerciala pentru orice tip de proiecte. Detalii pe site-ul nostru www.kadra.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura