Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi de spital

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Sisteme automate de acces – soluții inginerești pentru spații medicale cu funcționalități și design contemporan.

Plecând de la viziunea noastră „reinventam spatiul cotidian pentru ca oamenii să se simta confortabil, liberi și protejați”, ne întrebăm ce însemnătate are demersul de proiectare a unui spital, arhitectura lui.

Confortabil, sigur și funcțional probabil că nu sunt termenii cu care cineva să asocieze un spital. Cu toate acestea, ar trebui ca exact aceste cuvinte să descrie astazi un stabiliment de asistență medicală modern.

Proiectele contemporane demonstrează că arhitectura spitalului modern este capabilă să creeze locații care satisfac nevoia pacienților de a se simți bine, de a se simți protejați, oferindu-le posibilitatea de a uita de boala lor.

O provocare nu mai puțin importantă în proiectarea și construcția spitalelor moderne o reprezinta nevoile și cerințele tot mai sofisticate ale personalului medical.

Preocuparea noastră pentru funcționalitate crescută, siguranța pacientului, confortul personalului medical și designul contemporan, ne-a determinat să agregăm o soluție completă de acces pentru spitale: de la ușile curate pentru saloane, la ușile automate pentru accesul ambulanțelor și cele automate ermetice pentru sălile de operații, ferestre de transfer instrumentar, uâși cu protectie la radiații, etc. Folosim cele mai înalte tehnologii pentru a îmbunătății și eficientiza traficul specific unui spital și a administra accesul în funcție de cerințele proiectului (spații curate, spații ermetice, protecție la radiații, acces restricționat etc.).

Produsele KADRA destinate sectorului medical se bazează pe tehnologii moderne, pe competența tehnică a inginerilor KADRA și tradiția furnizorilor internaționali. Soluțiile KADRA pot rezolva numeroase probleme de acces în spitale, printre care: gestionarea eficientă a traficului, prin intermediul ușilor rapide automate la intrarea ambulanțelor și a ușilor automate pe culoarele de trecere cu paturi de spital, accesul neîngrădit pentru persoane cu dizabilități, persoane care transportă bolnavi sau acces hands free al chirurgilor în sălile de operații, cu ajutorul ușilor automate, transferul instrumentarului în încăperile cu atmosferă controlată prin ferestre de transfer, siguranță și protecție, asigurată prin folosirea ușilor curate, pe baza ultimelor tehnologii de producție a materialelor avansate tehnologic, protecția la radiații sau etanșeitatea spațiilor cu atmosferă controlată, asigurată de uși automate ermetice echipate cu sisteme de acționare hands free, cum sunt sălile de operații și laboratoarele, prin folosirea ușilor cu plumb, evacuarea personalului și a pacienților în cazuri de urgență, cu ajutorul ușilor automate cu sistem break-out, evacuarea la fum și protecția la foc, prin intermediul ușilor rezistente la foc și a trapelor de evacuare a fumului.

Soluțiile inginerești de acces KADRA sunt gândite pentru a asigura un plus de  funcționalitate și design în spitale moderne, de la ușile automate de la intrarea în spital, la managementul parcărilor, prin care se gestionează locurile libere pentru pacienți și personal medical și, totodată, se asigură recunoașterea numărului de înmatriculare introdus în sistem) și continuând cu ușile automate cu lățime ajustabilă, pentru a asigura un trafic neîngrădit pentru persoanele cu dizabilități sau accesul hands-free al medicilor, în secții precum Chirurgie, ATI, cu ajutorul ușilor automate.

Cel mai recent proiect KADRA din domeniul medical este Spitalul Orășenesc din Mioveni, unde am montat peste 1000 de uși HPL, uși rezistente la foc, uși metalice, automatizări batante pentru uși acces intrare în spital.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura