Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem modular din policarbonat Kadra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Policarbonat modular
Out Of stock
Descriere
Un produs nou pe piata din Romania, sistemele din panouri de policarbonat reprezinta solutii extrem de versatile si cu o gama variata de aplicatii la structuri unde transparenta si luminozitatea sunt cerinte de baza.

Avantajele sistemelor KADRA sunt autoportanta si pachetul complet de accesorii pentru policarbonat care compun acoperirea (profile de imbinare, structura proprie de rezistenta, sistem de fixare fara gaurirea panourilor de policarbonat, elemente de realizare a ochiurilor mobile etc.).

Aplicatiile cele mai frecvente sunt:

- orice tip de acoperiri plane si curbe (ex: piete, piscine, cupole, domuri)
- luminatoare
- gradini de iarna si sere
- vitrari verticale
- pereti despartitori
Sistemele modulare garanteaza instalarea rapida, sigura si usoara datorita gamei complete de accesorii din aluminiu si otel furnizate din stoc.

Prezenta unui strat de protectie UV coextrudat pe intregul perimetru al panoului de policarbonat face ca sistemul modular KADRA sa asigure mentinerea constanta a proprietatilor mecanice si de transfer al luminii.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa contactati birourile KADRA din Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara si Brasov. Detalii pe site-ul nostru www.kadra.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura