Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Trape de fum KADRA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 $
Descriere
Cum se aleg trape de desfumare pentru o fabrică de lactate cu o suprafață de aproximativ 200 m2?

KADRA a finalizat, recent, montarea a două trape de desfumare, cu sistem de ventilație, pentru Fabrica de Lactate Almera, din Bacău.

Compania Almera Internațional are o tradiție de peste 20 de ani în procesarea și obținerea produselor lactate. Sub brandul ”Big Panda - O alegere cu gust”, Almera Internațional prelucrează și comercializează aproximativ 100.000 de litri zilnic.

Cele două trape de fum montate de către KADRA sunt puneumatice, cu CO2. Acest model de trape de desfumare pot fi montate cu ușurință pe orice tip de acoperiș, datorită bazelor construite customizat, în funcție de profilul acoerișului clientului.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care compania Almera a ales trapele de fum pneumatice, cu fuzibil, KADRA. Cele două trape de desfumare deservesc întreaga hală, care are o suprafață de aproximativ 200 m.

Alegerea trapelor de fum se face în funcție de aria desfumabilă a clădirii, conform normativelor în vigoare. În urma analizării proiectului, inginerii KADRA au ales montarea a două trape, care asigură desfumarea pentru întreaga clădire.

Citiți mai multe informații pe site-ul: https://kadra.ro/cum-se-aleg-trape-de-desfumare-pentru-o-fabrica-de-lactate-cu-o-suprafata-de-aproximativ-200-m2/

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura